Здравекс пункт

Освен да ви доставим на адрес поръчаната от вас храна, вие може да я вземете и от някой Здравекс пункт. Здравекс пунктовете са обекти на наши партньори и съмишленици, които споделят нашата идея за по-добро битуване.

Още докато поръчвате, вие може да изберете мястото, от където да вземете своята храна. Също така, за да поръчате храната си от Здравекс пункт, трябва да използвате промокод. Промокодът на съответния обект е изписан в долния ляв ъгъл на всеки един от обектите. Ние доставяме храната във всеки Здравекс пункт в определено време и вие може да я вземете по всяко време след това. Служителите на съответния обект ще ви я предадат. ВАЖНО е да отбележим, че когато поръчвате доставка на храна в Здравекс пункт, вие ползвате отстъпка от цената на поръчаното. 

Sweet Point

Sweet Point e на по-малко от година, но вече има впечатляваща клиентела. Те са наш партньор и съмишленик. Локацията е удобна за хора, живеещи в района около НДК, Лозенец, Южен парк.

Освен храните на Zdravex.bg, в Sweet Point ще откриете ръчно приготвени торти, сладкиши и шоколадови изделия, изцяло изработени с натурални продукти. Уверяваме ви, че те влагат ентусиазъм, сърце, душа, любов, за да може да преоткриете сладкия вкус на щастието.

Dream Team Catering

Dream Team Catering се намират в почти идеалния център на Студентски град. Тази локация може да се окаже голямо удобство за активните студенти, които искат да живеят динамично и хранят добре. Адресът е ул. "Александър Фол" 2, но всъщност офисът на нашите партньори се намира в дворчето на образуван от сградата разположена на ул. "Александър Фол" 2, Фантастико и сградата, в която се намира фитнес Флайс

 

Нашият сайт използва бисквитки.