За нас

В Zdravex.bg сме фокусирани върху създаването на условия за добър живот. Именно затова ви предлагаме вкусно приготвена храна, която ще задоволи нуждите на тялото и подсили вашето здраве. Нашите готвачи и нутриционист се стремят именно към този баланс - вкусно и здравословно. За приготвяне на ястията използваме продукти с високо качество. По-голяма част от тях закупуваме директно от фермери или други производители, които също като нас имат уважително отношение към храната. 

Тъй като ясно съзнаваме, че сладостта от живота не идва само от храната, ето защо Zdravex.bg се занимава с организирането на събития, на които може да дискутираме идеи за балансирания начин на живот, да поспортуваме и да свършим куп други неща, които биха направили денят ни по-светъл и жизнерадостен. 

Създадохме Zdravex.bg, за да може да увлечем повече хора да споделят балансирания начин на живот. Знаем, че той е единствения възможен, който да ни даде комфорт в ежедневието. Затова и в нашия блог и каналите ни в социалните медии ще видите много съдържание свързано с това, което ни дава енергия и красота - храната, природата, спорта, благотворителните инициативи, културата, изкуството и други теми. 

Марката Здравекс БГ и онлайн платформата zdravex.bg са собственост на Здравекс БГ ООД

Нашият сайт използва бисквитки.